divendres, 12 de desembre del 2014

BIBIANA BALLBÉ, UNA BONA COMUNICADORA

Durant tot el primer semestre, a les assignatures de GTIC i COED, hem estat fent el seguiment de la comunicadora Bibiana Ballbé.
El treball consistia en escollir, per grups, un comunicador que ens agradés i fer un seguiment durant el temps que nosaltres decidíssim, que en el nostre cas va ser d'un mes (del 5-11-14 al 5-12-14)
Per fer el seguiment vam realitzar un Sites on es troba tota la informació sobre la seva vida, les seves aficions, programes on participa i totes aquelles xarxes socials que hem analitzar i que les utilitza per a informar i relacionar-se amb el seu públic.
A través d'aquesta tasca, tal i com indiquem a l'aparat de conclusions del nostre Sites, hem pogut veure que compleix molts dels aspectes que ha de complir una persona per tal de parlar correctament en públic, tal i com ens diu el llibre Com parlar bé en públic de  Joana Rubio i Francesc Puigpelat. També del decàleg que vam elaborar nosaltres.

Considerem que és una bona comunicadora perquè té una participació molt activa i bona en els tres camps: l'escrit, l'oral i el digital. També perquè en els seus escrits podem veure que té una gran capacitat de síntesi, ja que aconsegueix transmetre el missatge d'una manera breu i clara.
En el seu programa Caràcter també hem pogut veure que mostra una gran destresa a l'hora d'imporvisar i adressar-se al públic. 
El domini del llenguatge no verbal (posició del cos, gestualitat, mirada, somriure, etc) fan que ens dongui la sensació de ser una persona propera, natural i expressiva.
El to de la seva veu es adequat, dinàmic.
Per accedir al nostre Sites fes clic aquí.



Fonts d'informació: Imatge extreta del Instagram de la Bibiana Ballbé.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada