dissabte, 3 de gener del 2015

GESTIÓ DE BOOKMARKS I CURACIÓ DE CONTINGUTS


Google Bookmarks és un servei gratuït que oferei Google per guardar marcadors d'Internet. Va ser creat el 10 d'Octubre de 2005 per tal que els usuaris que tingui un compte a Google puguin guardar els seus llocs webs preferits per a poder-los llegir més tard, així com organtizar-los mitjançant etiquetes i notes..
L'activitat de filtrar, agrupar i compartir els continguts sobre un tema que es troben a la xarxa, rep el nom de curació de continguts.

A continuació us deixarè uns quants programes i webs que són considerats Bookmarks. Per a poder llegir una informació més detallada del Feedly heu de fer clic a sobre el nom:

Feedly:
és un lector de RSS amb el que podem accedir ràpidament des d'un navegador web a totes les notícies. Un dels avantatges que trobem es que podem trobar les notícies de manera ràpida i senzilla. Per poder entrar has de crear el teu compte.


Marcadors de Google: en obrir el cercador de Google i fer click en una de les pàgines webs, a la part dreta de la barra on hi ha escrita l'adreça web podem trobar una estrella sense color. Si volem fer un bookmark, hem de clicar aquesta estrella. Al clicar-la, aquesta es convertirà en color groc, indicant-nos així que aquella pàgina ens interessa.

Twitter: és un servei de microblogging que permet els seus usuaris enviar i llegir missatges de text d'una longitud màxima de 140 caràcters (denominats piulades o tuits)".



Fonts d'informació: Viquipèdia, https://sites.google.com/a/xtec.cat/eines-web-2-0/marcadors-socialshttps://ca.wikipedia.org/wiki/Twitter, Google Images

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada