dimecres, 5 de novembre del 2014

GOOGLE SITES

Google Sites és una aplicació en línia gratuïta creada per Google que permet crear un lloc web sense tenir grans coneixements de html. Aquest permet compartir informació amb facilitat per veure-la i editar-la per un grup reduït de col·laboradors o amb tota la seva organització, o amb tothom. Amb Google Sites, els usuaris, poden reunir en un únic lloc i d'una forma ràpida informació variada, inclosos vídeos, calendaris, presentacions, arxius adjunts i text.
La pagina s'acostuma a escriure amb minúscules i no es fan abreviatures. En el cas de que es facin s'ha de posar què volen dir entre parèntesi.
El Sites ha de ser accessible. Per tal de fer-ho hem d'estructurar molt bé la informació, ja sigui mitjançant un mapa conceptual o bé estructurant les diverses pàgines.
Els menús desplegables no són recomanables perquè dificultem la lectura a aquelles persones que tenen alguna discapacitat.
A classe, per tal d'entendre millor el seu funcionament, hem hagut de fer un Sites que parli sobre la música dels anys 70. Per veure la que hem realitzat l'Anna Florensa i jo, la Isabel Cano només heu de fer clic aquí.



A continuació adjunto uns vídeos que ens explica què és el Google Sites i ens ensenya a fer-lo servir :







Fonts d'informació: Universidad de Alicante, Youtube, Wiquipedia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada