dissabte, 18 d’octubre del 2014

FEEDLY

Feedly és un lector de RSS que permet organitzar i accedir ràpidament des d'un navegador web o des del mòbil a les notícies, webs i blogs als quals nosaltres desitgem seguir.
La seva facilitat d'ús i la seva gran utilitat fa que sigui una eina que cada cop s'utilitzi més.
Es tracta d'una pàgina web destinada a recollir totes aquelles webs que són del nostre interès.
Per començar-lo a utilitzar només necessites registrar-te mitjançant un compte de Facebook o de Google. Un cop t'has registrat, has d'anar a la barra del buscador situat a la dreta. Allà podràs buscar webs, articles o blogs sobre el tema en el qual estàs interessat. També hi podràs trobar diverses categories segons el tema que busques. Si la pàgina que has trobat és del teu interès, pots clicar a una pestanya on posa +Feedly per tal de poder anar rebent avisos cada cop que l'usuari d'aquella web pengi alguna novetat. O, si ho prefereixes, només guardar l'article en concret. Ho pots fer clicant a la part esquerra de la pantalla, a la primera pestanya que hi trobes. Per trobar aquestes webs que hem decidit guardar-les per en un futur tornar-les a llegir, has d'anar a la pantalla principal de Feedly i clicar a la pestanya que surt a l'esquerra que posa "Saved for letter".


Una de les coses que caracteritza al Feedly és la facilitat que ens posa a l'hora de llegir notícies. Gràcies a Feedly tens la possibilitat d'estalviar-te molt de temps, ja que pots llegir totes les noves entrades dels llocs webs subscrits, sense haver d'anar pàgina per pàgina, web per web, per veure les novetats publicades. A més a més, també ens permet crear carpetes, ajudant-nos així, a tenir agrupat les diverses pàgines que seguim per interessos, temes, gustos, etc. Així doncs, podríem dir que Feedly és una eina molt útil, ja que ens ajuda a estar al corrent de les últimes novetats i notícies sense haver d'anar pàgina per pàgina buscant. Per tant, també ens ajuda a estalviar temps. Així doncs, podríem dir que Feedly és una eina molt útil, ja que ens ajuda a estar al corrent de les últimes novetats i notícies en un període de temps mínim. La simplicitat i l'agrupació de tots els nostres interessos estàn en un lloc web anomenat Feddly. Ja no ens haurem de preocupar d'anar visitant pàgina per pàgina cada dia per veure les novetats, entrant a Feedly des de la pàgina web o des del mòvil ho podrem saber tot quan volguem i on volguem.


Fonts d'informació: Feedly, Wikipedia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada