dilluns, 6 d’octubre del 2014

GOOGLE DRIVE

Google Drive és una eina que ens ofereix Google per a desar, editar, comentar compartir i publicar documents on-line de manera privada o en grup.
Aquesta eina ens ofereix la possibilitat de crear documents de text, presentacions, formularis, fulls de càlcul, emmagatzemar arxius, carpetes, etc. En definitiva, emmagatzema tot tipus d'arxius.
Per accedir-hi només ens cal un dispositiu que disposi d'aquesta aplicació que es pot descarregar mitjançant internet.
D'aquesta manera, pots tenir els teus arxius a qualsevol lloc i en qualsevol moment, sense por a que es perdin ja que queden guardats en ''la nube''.
Dins de Google Drive tenim diverses carpetes que nosaltres podem anar creant. Entre aquestes hi ha unes carpetes predeterminades que es diuen ''La meva unitat'' i/o ''Activitats recents'' que ens condueixen al lloc on hi ha tots els arxius que han compartit o que hem compartit amb els altres usuaris. Així doncs, Drive és una eina que ens permet la possibilitat de interactuar, de treballar amb altres usuaris, via internet sense ser necessari desplaçar-se a un lloc per realitzar documents.
Tots alhora podem anar modificant i canviant els arxius compartits, mentre aquests es van guardant de manera automàtica. 
Aquestes modificacions quedaran guardades en un historial que ens ajudarà a saber què ha fet cadascú.
A continuació adjunto un vídeo en el qual s'explica el funcionament de Google Drive






Fonts d'informació: Wikipedia, Youtube

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada