dimecres, 22 d’octubre del 2014

TIC I EDUCACIÓ

El vídeo que trobareu a continuació parla sobre la importància de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) durant els últims anys i com són de necessàries avui en dia per a qualsevol cosa, inclós l'ensenyament.

Actualment, l'utilització de les noves tecnologies, tant pels nens com pels adults, és molt important ja que ens permet trobar molta informació que abans no podíem aconseguir i a més a més d'una manera senzilla.
Pel que fa en l'àmbit de l'educació, les TIC també són molt importants ja que milloren l'aprenentatge i la comunicació. Amb la tecnologia el ''roll'' de professor i alumne canvien. Ara ja no només s'utilitzen estratègies d'ensenyament sinó que també s'utilitzen les estratègies d'aprenentatge. Amb les TIC els alumnes estan més motivats i tenen més ganes d'aprendre d'una forma més autònoma. El professor passa a ser el guia que ajuda a l'alumne, el que ensenya i el que li posa mitjans per a aprendre. Ara ja no és aquella persona que ho sap tot i que no se li pot qüestionar res.

Avui en dia la tecnologia està gairebé en tot el que fem i tot el que utilitzem i, per tant, ens hem d'adaptar a aquet nou món, hem d'aprendre com funcionen les TIC i utilitzar-les de manera correcta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada